Що таке трансфер фактори?

Трансфер фактори – це білкові молекули (олігопептиди) імунної системи, які відповідають за передачу імунної інформації від клітини до клітини всередині людського організму, а також від матері до дитини. Іншими словами, трансфер фактори є “мовою спілкування” імунних клітин, яка забезпечує пам’ять імунної системи.

Унікальна дія трансфер факторів полягає у прискоренні відповіді імунної системи на загрозу здоров’ю. Трансфер фактори покращують імунну пам’ять, скорочують час боротьби з інфекцією, підвищують активність натуральних кілерів (клітин імунної системи, які знищують інфіковані та патологічно змінені клітини організму).

Американськими вченими трансфер фактори були виявлені у молозиві. Саме через молозиво мати передає незрілій імунній системі дитини імунний досвід дорослого організму, який уже подолав безліч інфекцій.

Трансфер фактори компанії 4Life Research – це концентрат природних пептидів, які отримують з молозива корів та жовтків яєць. Трансфер фактор у всіх хребетних ідентичний, тому ми можемо отримати його із будь-якого джерела. Найновіші біотехнології дозволили виділити трансфер фактор, очистити його від крупних білкових молекул, жирів, казеїну та імуноглобулінів.

Більш детально про продукцію компанії 4Life Research можна дізнатися в нашому магазині.